Svenska
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Hideo Kojima nämns inte i de nya eftertexterna till Metal Gear Solid: Master Collection

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kort efter lanseringen av Metal Gear Solid V: The Phantom Pain stod det klart att något var allvarligt fel i relationen mellan Konami och Metal Gear-skaparen Hideo Kojima, och han förbjöds till och med att framträda på The Game Awards 2015.

Kojima lämnade till slut Konami och startade Kojima Productions, och Metal Gear-serien har inte varit sig lik sedan dess. Det enda nya projektet har varit Metal Gear Survive från 2018, som tyvärr var riktigt dåligt.

Men nyligen har Konami börjat uppmärksamma Solid Snakes äventyr, och vi väntar för närvarande på Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (en remake av Metal Gear Solid 3: Snake Eater), medan Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 (innehåller de tre första huvudspelen i Metal Gear Solid-serien) lanseras imorgon. Vissa spelare har redan fått den senare, och tack vare detta har något intressant hittats.

VGC rapporterar att de nya eftertexterna av denna samling saknar omnämnandet av Hideo Kojima. Istället finns det ett kort tack till "all original Metal Gear series staff and fans" (något som också inkluderar röstskådespelaren David Hayter, som inte heller fick ett individuellt omnämnande). Medan Kojima fortfarande nämns i eftertexterna till de enskilda spelen, kan man hävda att han borde få ett omnämnande eftersom han faktiskt var skaparen av alla titlarna i denna samling.

Vad tycker du om det här?

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Relaterade texter

0
Metal Gear Solid-after shave utannonserad

Metal Gear Solid-after shave utannonserad

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Numskull och Konami ger nu Metal Gear Solid-fansen möjlighet att lukta som Shadow Moses Island, den fiktiva plats som är huvudmiljö i det ursprungliga Metal Gear Solid...Loading next content