Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Blacklist

Hög efterfrågan tömde Steam på Blacklist-nycklar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När man pratar om digitala återförsäljare som exempelvis Steam, brukar man tänka oändligt lager. Du köper spelet och i de fall du måste skriva in den medföljande produktnyckeln själv, gör du oftast det utan problem. Sen är det bara att köra.

Så var dock inte fallet för många spelare som under helgen slog till på Steam-versionen av Sam Fishers senaste uppdrag, Splinter Cell: Blacklist (då hela Splinter Cell-serien var på rea). Det var samma fall som under vilken Black Friday-rea som helst - efterfrågan var så hög att lagret av nycklar helt enkelt tog slut, och de som försökte spela det möttes av kryptiska felmeddelanden rörande fel vid uppkoppling till servrar.

Enligt både Steams kunsupport och Ubisoft själva skulle nya nycklar skickas ut under gårdagen (30:e oktober) men tydligen var det fortfarande problem under eftermiddagen. Vissa köpare säger sig också ha fått tillbaka sina pengar. När Gamereactor kontrollerade spelets Steam-sida i samband med denna nyhet kunde spelet köpas, vilket kan vara ett tecken på att problemet är löst.

Splinter Cell: Blacklist

Relaterade texter

Splinter Cell: BlacklistScore

Splinter Cell: Blacklist

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ubisoft Toronto tar i från tårna och backar delar av Splinter Cell-bandet medan de samtidigt sneglar på Modern Warfare och andra actiongiganter. Resultatet är ett bombastiskt, omfattande actionäventyr som tenderar att tråka ut i singleplayer men briljerar i co-op och i multiplayerLoading next content