Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy har gått guld - och försenas i samma veva

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nuförtiden betyder det inte jättemycket för ett spel att gå guld. Det är versionen du får på skivan, men i nio fall av tio är den närmast ospelbar utan en dag 1-patch som utvecklarna fortsatt att jobba på efter färdigställandet. I Hogwarts Legacys fall verkar utvecklarna på Avalanche Software färdiga och redo att släppa ifrån sig sitt spel till det tidigare utannonserade släppdatumet den 10:e februari - men bara till Xbox Series, Ps5 och PC.

Hade du däremot tänkt att utforska Hogwarts med omnejd på Ps4, Xbox One eller Switch så meddelar de att de - trots guldstatus - behöver mer tid för att "[deliver] the best possible game experience across all platforms." Den nya hållpunkten är 4:e april för förstnämnda konsoler, och hela vägen till den 25:e juli för Switch-versionen.

För mer information, ratta in på Youtube imorgon, den 14:e december klockan 19.00, då utvecklarna kör en gameplay-stream på sin kanal.

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content