Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacys nedladdning är 76-80 gigabyte till konsol

Det efterlängtade och jättelika rollspelet är inte fullt så utrymmeskrävande som många kanske hade befarat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Vi har fått massor av rapporter om hur enormt stort det kommande Hogwarts Legacy är, vilket trots allt innehåller både Hogwarts med omgivningar och väldigt mycket annat, samt att det dessutom är grafiktungt och har massor av dialog. De som fruktat ett lagringsmässigt enormt stort spel - har med andra ord haft fog för det.

Lyckligtvis blir det inte fullt lika illa som befarat. Pålitliga Playstation Game Size och Idle Sloth på Twitter har skakat fram filstorlekarna för spelet. Det visar sig att Playstation 5-versionens nedladdningsstorlek är 79,54 gigabyte, medan det till Xbox Series S/X är 76,67 gigabyte som gäller.

Förladdningen av spelet startar den 5 februari för alla som köpt Deluxe Edition till Playstation 5, medan den är igång till Xbox Series S/X sedan förra veckan.


Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...Loading next content