Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-studion igång med utvecklingen av ny storsatsning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hogwarts Legacy är Warner Bros mest framgångsrika spellansering någonsin, vilket redan överskridit en miljard dollar i försäljning. Det är därmed logiskt att utvecklaren Avalanche fått i uppdrag att göra en uppföljare.

Och det finns indikationer på att arbetet redan påbörjats. Enligt en ny platsannons letar studion efter anställda, och inte bara det, utan det avslöjas också att studion arbetar aktivt med "an unannounced AAA console title".

Med största sannolikhet är det tal om en direkt uppföljare till Hogwarts Legacy, men vi vet förstås inte säkert. Finns det något specifikt som du hoppas på lagom till del två?

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...Loading next content