Svenska
Gamereactor
nyheter
Earthfall

Holospark tror på ännu en förbättrad Playstation 4 och Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det dräller av rykten om framför allt Playstation 5 just nu och det finns flera rapporter som säger att utvecklingsenheter redan skickats ut. Och givetvis är det så att både Sony och Microsoft (samt Nintendo) jobbar på ny konsolhårdvara eftersom de jämt gör det. En som har en lite annorlunda syn på vad som komma skall är Collin Moore, community manager hos den amerikanska utvecklaren Holospark.

I en intervju med Gamingbolt säger han att det inte alls är säkert att det kommer någon Playstation 5 eller Xbox Two de närmsta åren, utan att konsoltillverkarna istället släpper nya uppgraderingar av Playstation 4 och Xbox One, såsom de gjorde med Pro och X:

"With Sony and Microsoft expanding the line with PS4 Pro and Xbox One X, we might just see continual evolution in the line rather than completely new boxes and architecture. We can see both follow a similar formula that Apple has with cell phones."

Det vore onekligen betydligt billigare och skulle förlänga generationen kraftigt. Utvecklaren Holospark jobbar för övrigt på det kommande Earthfall just nu, ett spel som beskrivits som Left 4 Dead med utomjordingar.

Vad tror du om detta teori? Är de kommande konsolerna från Sony och Microsoft Playstation 4 Ultra och Xbox One Über istället för Playstation 5 och Xbox Two?

Earthfall

Relaterade texter

EarthfallScore

Earthfall

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Jorden är anfallen av utomjordingar. Det är upp till dig och dina vänner att rädda det som finns kvar av den...

GRTV pratar med Holospark om Earthfall

GRTV pratar med Holospark om Earthfall

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

E3 2018 är över. Alla våra tio skribenter (eller ja, två av dem var kameramän, men ändå) har såklart landat hemma på hemmaplan igen och vi här på redaktionen har redan...

GRTV intervjuar teamet bakom Earthfall

GRTV intervjuar teamet bakom Earthfall

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Under ett nyligen avslutat London-event passade vi på att mysa lite tillsammans med Holosparks storboss Russell Williams för att få veta massa mer om det kommande co...Loading next content