Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
lifestyle

Hondas Motocompacto är en elektrisk skoter som du kan ta med överallt

Det lilla fordonet har en toppfart på 15 km / h och kan fällas upp för att spara utrymme.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Har det enda som har avskräckt dig från att köpa en elektrisk skoter varit dess storlek? Är du desperat efter ett litet fordon som kan packas bort och knappt ta upp någon plats? I så fall kan Honda bara ha det perfekta fordonet för dig.

Denna lilla elektriska skoter, känd som Motocompacto, har utformats på ett sådant sätt att den enkelt kan fällas ihop, allt till en liten andel som innebär att den enkelt kan förvaras borta.

Cykeln har en maxhastighet på 15 mph, en räckvidd på 12 miles, kan nå full laddning på 3.5 timmar, kan gå från 0-15 mph på blåsande snabba 7 sekunder, och allt medan du bara väger 41.3 kg. Honda lovar också att den kan bära upp till 265 kg och att den också är vattentålig.

Som med de flesta produkter idag har Motocompacto också en personlig app som håller dig informerad om batteriladdning och liknande, och kroppen har utformats för att hylla Hondas Motocompo-skotrar från 1980-talet.

Detta är en annons:

Det nämns inget om priset på den här lilla gadgeten men förhoppningsvis kommer det att vara rimligt prissatt, eftersom det här kan vara en idealisk bit av teknik för alla som vill komma till och från relativt nära urbana platser.

Hondas Motocompacto är en elektrisk skoter som du kan ta med överallt
Honda


Loading next content