Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West tycks kunna få en onlinebutik så småningom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är en resurskrävande apparat för bland annat ESRB i USA och PEGI i Europa att göra åldersklassificeringar för stora spel på ett rättvist sätt. Tack vare det genomgående arbetet och de höga kraven, ger de oss ofta en blick i vad spelen innehåller, samt faktiskt även vad de kommer att innehålla längre fram.

Ett exempel på sistnämnda får vi i den senaste Rating Guide-videon från VSC Rating Board, som avslöjar att Horizon Forbidden West kan komma att få en onlinebutik så småningom. I videon, som du hittar via länken ovan, nämner de direkt en onlinebutik som en del av spelets åldersmärkning, vilket kan betyda att det är någon form av mikrotransaktioner på väg.

Sony har länge velat experimentera med Live Service-titlar och jobbar för närvarande stenhårt på sådana titlar, men om detta är en del av denna satsning återstår att se.

Horizon Forbidden West

Relaterade texter

Horizon: Forbidden WestScore

Horizon: Forbidden West

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Henric har hoppat in i tidsmaskinen och satt betyg på fortsättningen av Aloys äventyr i en vacker postapokalyptisk värld...Loading next content