Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

Hot Wheels Unleashed 2-spellägen presenterade i ny trailer

Om en månad är Milestones hutlöst raska Hot Wheels-kärror tillbaka igen för nya vansinnesrace på slingrande banor...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hot Wheels Unleashed blev en stor succé när det släpptes för två år sedan, och nu är Milestone tillbaka med uppföljaren Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged. Den här gången har de verkligen satsat allt och inkluderat mer av det vi redan älskade, men de har också lagt till flera nya och intressanta spellägen.

Ett av dem är Elimination där den sista spelaren i varje lopp elimineras tills det finns en vinnare. Ett koncept med överlevnadstema som är både tydligt och förmodligen spännande. Ett annat nytt läge är Drift Master där vi både ska köra snabbt och får poäng för drifting, vilket också ser kul ut.

Totalt fem nya lägen utlovas och du kan nu få en bra titt på dem med massor av gameplay i en ny trailer, som du hittar härunder. Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged lanseras till PC, Playstation, Switch och Xbox den 19 oktober.

HQ
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

Relaterade texterLoading next content