Svenska
Gamereactor
nyheter
Returnal

Housemarque firar Returnals två års-jubileum på Twitter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För två år sedan gick de finska utvecklarna på Housemarque från att mer eller mindre ha varit doldisar för hardcore-fans, till att släppa det i princip unversellt hyllade Returnal exklusivt till Playstation 5. Trots att det inte sålde mängder - VGChartz rapporterar strax över 560 000 enheter de första tre månaderna, så var succén ändå ett faktum, vilket inte minst BAFTA-priset för bästa spel var delvis ett bevis på.

All den fina kritiken ledde bland annat till att Sony köpte upp studion bara månader efter spelets lansering, och utvecklarna har fortsatt att kontinuerligt leverera uppdateringar för att blidka fansen. Bland annat ett (enligt undertecknad fantastiskt) co-op-läge och ett mer traditionellt rogue-läge kallat Tower of Sisyphus.

Häromsistens släpptes Returnal till PC, tyvärr återigen till något underväldigande försäljningssiffror, men det hindrar lyckligtvis inte Housemarque från att fira att det idag är två år sedan Selene kraschlandade på Atropos. På Twitter uppmanar nu Housemarque sina fans att fira med dem, och dela med sig av sin favoritkonst eller screenshots från spelet i kommentarerna.

Något nytt projekt har vi tyvärr ännu inte några uppgifter om. Tidigare har rapporterats om att utvecklarna tänker använda skrotade Returnal-idéer till nästa spel, så kanske är det en relativt närbesläktad titel de arbetar på? Framtiden får helt enkelt utvisa - idag firar vi!

Returnal
En mycket, mycket stark köprekommendation från undertecknad.

Relaterade texterLoading next content