Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Houston Outlaws har signerat Gargoyle

Texan-teamet har förstärkt sin tanklinje.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Houston Outlaws Overwatch League laget kommer att tävla i Pro-Am-evenemanget 2023 nästa vecka, och inför det datumet har laget nu meddelat att de har undertecknat ännu en medlem till sin trupp. Detta kommer i form av ett tillägg till dess Tank -linje, med en annan sydkoreansk stjärna som går med i listan.

Att tävla om startplatsen Tank tillsammans med Lee "Fearless" Eui-Seok blir det nya tillskottet av Lee "Gargoyle" Beom-jun. Eftersom Fearless vanligtvis är känt för sin expertis om Main Tank rollerna (Winston, Reinhardt), kommer Gargoyle att komma till teamet och lägga särskilt fokus på Off-Tank roller (D.Va, Zarya).

När det gäller vem som kommer att få den startande och aktiva endast Tank positionen på Outlaws för säsongen 2023 har laget ännu inte gjort det tillkännagivandet.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content