Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Houston Outlaws har släppt tre av sina spelare

Creative, Doge och Lep lämnar alla Overwatch League-serien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Houston Outlaws slutade med en ganska imponerande Overwatch League-säsong 2022 och blev i slutändan en av de bästa listorna i hela ligan. Men de misslyckades med att gå hela vägen, vilket betyder att franchisen fortfarande letar efter det svårfångade mästerskapet.

Nu när 2022 är i böckerna har laget redan börjat meddela ändringar och flyttar och avslöjat att tre spelare inte kommer att återvända för säsongen 2023. Dessa personer är Kim "Creative" Young-wan, Tomas "Doge" Kongsøre och Joseph "Lep" Cambriani.

På tal om de släppta spelarna sa Outlaws: "Idag säger vi adjö till @OW_Creative, @Doge_OW och @Lep_ow.

"Tack för att du gick med i vårt team och hjälpte till att höja det till en historisk topp. En gång en Outlaw, alltid en Outlaw."

När det gäller vart någon av spelarna kommer att vara på väg har det ännu inte fastställts.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content