Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Dragonflight

Idag blir det en förlängd World of Warcraft: Dragonflight-lanseringsstream

Vi åker till Azeroths Dragon Isles som en del av en fyra timmar lång titt på den senaste expansionen till Blizzards onlinerollspel...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

World of Warcrafts senaste expansion har nu anlänt, i och med Dragonflight, vilket innebär att vi nu kan bege oss till en helt ny del av Azeroth för att låsa upp, tämja och rida på drakar samt ta del av en ny story för att klättra i level och få en massa spännande loot.

Med anledning av detta kommer vi hålla en premiärdags-stream (även om expansionen tekniskt sett debuterade väldigt sent igår kväll) för att kolla in vad Dragonflight för med sig. Med start från 16:00 kommer vår värdinna Rebeca på en mustig fyra timmar lång stream och utforska Dragon Isles.

Se till att titta in på GR Live-hemsidan för att följa med när det händer, och tills vi börjar kan du kolla på lanseringstrailern för Dragonflight nedan.

HQ
World of Warcraft: Dragonflight

Relaterade texterLoading next content