Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros for Wii U

Idag släpps Cloud till Super Smash Bros

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sent igår hade Nintendo sin sista Smash Direct-show, vilket officiellt avslutade Super Smash Bros for Wii U (och såklart till Nintendo 3DS) efter ett underbart bra år för spelet som idag sannolikt är den mest välfyllda fightingtiteln någonsin. Som tidigare utlovat skulle de prata om Cloud Strife från Final Fantasy VII - vilken sedan tidigare varit bekräftad som gästfigur - och ingen som tittade blev besviken.

Det visade sig nämligen att vi inte behöver vänta överdrivet länge på att få spela som honom, eftersom han släpps... idag. Cloud är lite annorlunda mot resten av kämparna eftersom han har sin Limit Break. Det är en mätare som ska laddas upp och som för tankarna till Little Macs KO-dito, och Cloud har dessutom Omnislash som sin Final Smash. Fanservice i överflöd, någon?

Men faktum är att det blir ännu bättre. Cloud har såklart en egen arena att slåss på, vilken är Midgar Stage. Där i bakgrunden blandar sig omtyckta summons som Bahamut Zero, Ifrit, Leviathan, Ramuh och till och med Odin in i striderna.

Som vi skrev under natten ska även Bayonetta släppas till spelet och hon var den som för Europas del vann den Nintendo-undersökning om vilken figur som skulle vara med. Hon får för övrigt sällskap av Corrin från Fire Emblem Fates (både manlig och kvinnlig) någon gång i februari.

Här är teckningar av de nya kämparna, den övre gjord av mannen som designade de ursprungliga figurerna i Final Fantasy VII - Tetsuya Nomura.

Super Smash Bros for Wii U
Super Smash Bros for Wii USuper Smash Bros for Wii U

Relaterade texter

Super Smash Bros for Wii UScore

Super Smash Bros for Wii U

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att släppa lös Toon Link, Pikachu, Bowser och de andra i brutalt handgemäng i ljuvliga Nintendo-mijöer igen. Jonas Mäki och redaktionen har hårdtestat Smash Bros Wii U-debut...

1
Super Smash Bros uppdateras med patch 1.1.6

Super Smash Bros uppdateras med patch 1.1.6

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är inga fler DLC-figurer, banor eller föremål planerade till Super Smash Bros for Wii U (eller för den delen till Nintendo 3DS-utgåvan), och därför är patch 1.1.6...

5
Ny patch på väg till Super Smash Bros

Ny patch på väg till Super Smash Bros

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När vi rapporterar om patchar och uppdateringar till spel är vi vana vid långa detaljerade listor. Nintendo väljer dock en annan väg och i kommande patch 1.1.5 till Super...Loading next content