Svenska
Gamereactor
nyheter
Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising - Myths of the Eastern Realm släpps om två veckor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft såg till att vi inte avinstallerade Immortals: Fenyx Rising efter att ha klarat det eminenta äventyret, tack vare utannonserandet av tre ytterst intressanta expansioner. Den första, A New God, lanserades för dryga månaden sedan och snart är det dags för mer av det roliga.

Ubisoft avslöjar nu nämligen att Risings Myths of the Eastern Realm-expansionen släpps den 25 mars, och då bjuds det på kinesisk mytologi. Precis som förra gången får vi dock ett litet smakprov, så om du går till den södra delen av Valley of Eternal Spring väntar ett uppdrag som heter 'We Are Not Alone'. Här får du testa dina plattformsfärdigheter och uthålligheten genom att hoppa från moln till moln i hopp om att få den speciella belöningen som väntar alla som klarar detta.

Men det sagt är det alltså bara att invänta en ny spelbar karaktär, ett nytt stridssystem och en ny mytologi om fjorton dagar.

Immortals: Fenyx Rising

Relaterade texter

8
Immortals: Fenyx RisingScore

Immortals: Fenyx Rising

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Ubisoft återvänder till den grekiska övärlden och de antika gudarna, och denna gång är humor och lättåtkomlighet i strålkastarljuset. Joakim har dräpt söta björnar och tänkt på mytologiska penis-sagor under en vecka, och han är nu redo att dela ut ett betyg...Loading next content