Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare

Infinity Ward lovar att jobba hårdare mot rasism

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit gott om fina ord i sociala medier i samband demonstrationerna och upploppen som följt efter att George Floyd dödats av polis i Minnesota förra veckan. Men medan det såklart är viktigt att markera mot rasism, är det dock långt ifrån alla som faktiskt vill göra något. Lyckligtvis hör inte Infinity Ward till sistnämnda, utan sent igår twittrade de om sin nya strategi för hur de ska hantera rasism hädanefter.

De lovar bland annat att ta i betydligt hårdare mot alla former av rasism och kommer också att viga resurser för att se till att detta efterlevs. Vidare kommer de ha bättre kontroller vid namnbyten samt göra det lättare för folk att rapportera andras övertramp. Här är vad som gäller för Infinity Wards spel hädanefter:

Call of Duty: Modern Warfare

Vi tycker det är ett bra initiativ från Infinity Ward, handling smäller högre än ord, och hoppas fler antar liknande policys. Däremot kan vi inte hjälpa att undra varför det tagit branschen så lång tid att komma till denna punkt.

Relaterade texter

0
Massor av gratis gaming även denna vecka

Massor av gratis gaming även denna vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är dags för veckans höjdpunkt - helgen. Vi har som vanligt samlat ihop de gratiserbjudanden för alla som gillar att gejma men har knaper budget (eller bara vill prova...Loading next content