LIVE
HQ
logo hd live | Phantom Fury
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   nyheter
   Final Fantasy VII: Remake

   Information om Final Fantasy VII Remake del två kommer nästa månad

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

   * Obligatoriskt att fylla i
   HQ

   Det har nu hunnit gå 2 hela år sedan vi på nytt fick stifta bekantskap med Cloud, Sephiroth och det övriga gänget från Final Fantasy VII i den omtalade reamken som släpptes till Playstation 4, Playstation 5 och PC år 2020.

   Vad som skiljer just Final Fantasy VII: Remake från övriga omarbetningar av gamla spel är att det inte var hela berättelsen som Square Enix bjöd på den här gången utan snarare en dryg tredjedel av orginalstoryn från 1997. Med ett löfte om att fortsättningen skulle följa i en kommande del två fick vi helt enkelt vänta snällt på att få fortsätta äventyret efter att hjältarna lämnat Midgar.

   Nu verkar det dock börja röra på sig i informationsmaskineriet för under en japansk livestream avslöjade Tetsuya Nomura som regisserade remakens första del att nyheter om Final Fantasy VII kommer att presenteras i juni. Att det skulle handla om remaken är förvisso inte helt bekräftat men nog låter det troligt att det är just den efterlängtade uppföljaren som kommer att visas upp i någon form.

   Final Fantasy VII släpptes ursprungligen 1997 till Playstation (1) och levererades då på tre separata skivor. Att det troligt blir tal om en eventuell del tre av Square Enix remake går ju också att argumentera för med tanke på hur stor del av berättelsen som saknades från första delen och kanske blir även detta något som vi får veta mer om nästa månad. Vad vi vet säkert är i alla fall att vi på Gamereactor ser framemot mer Final Fantasy snarast möjligt.

   Final Fantasy VII: Remake

   Är du redo för mer?

   Relaterade texter

   Final Fantasy VII: RemakeScore

   Final Fantasy VII: Remake

   RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

   Efter 23 år har vi tagit tåget till Midgar igen i en omarbetad utgåva av det fantastiska Final Fantasy VII och Henric är lyrisk...   Loading next content