Svenska
Gamereactor
nyheter
Devil's Third

Ingen delad skärm i Devil's Third, körs i 30 bilder i sekunden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Skaparen av Ninja Gaiden, Tomonobu Itagaki, har bekräftat ett par saker om hans kommande Wii U-exklusiva actiontitel Devil's Third. Först och främst står det nu klart att spelet inte kommer stödja mutliplayer på delad skärm, varken offline eller online. Sedan får vi också reda på att spelet kommer köras i 30 bilder i sekunden.

Utöver detta får vi även reda på att spelet inte kommer ha stöd för röstchatt. Anledningen till detta verkar vara för att banbredden inte räcker till för funktionen i ett spel för sexton spelare.

Det är på Facebook som Itagaki bekräftar detta för oss.

"I promise you can fully enjoy this MASSIVE shooter with 30 fps."

"This game don't have split screen feature for both offline and online play. 'Cuz I used all the power of Wii U for single player. That was tough tradeoff for me. Plz understand."

"https://We don't equip voice chat feature. 'Cuz we had maxed out its bandwidth to achieve online play by 16 users."

Devil's Third är knappast det enda spelet med liknande begränsningar. Spel på delad skärm, exempelvis, tycks bli sällsyntare för varje år som passerar. Och vad gäller röstchatten var inte det något som inkluderades i Splatoon heller, så vid det här laget verkar det vara relaterat till plattformen Wii U i sig.

Förändrar dessa nyheter din inställning till Devil's Third?

Devil's Third

Relaterade texter

Devil's ThirdScore

Devil's Third

RECENSION. Skrivet av Fredrik Säfström

Mannen bakom Ninja Gaiden-spelen, Tomonobu Itagaki, är tillbaka med ett nytt spel av samma kaliber. Fredrik har testat och blivit positivt överraskad...Loading next content