Svenska
Gamereactor
nyheter

Ingen i Seinfeld har blivit kontaktad angående en reboot

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sedan drygt en månad tillbaka har det ryktats om att mer Seinfeld-relaterat material skulle vara på väg. På en standup-föreställning i Boston härom månaden sade Jerry Seinfeld:

"Something is going to happen that has to do with that [Seinfeld's] ending. It hasn't happened yet. And just what you are thinking about, Larry [David] and I have also been thinking about, so you'll see. We'll see."

Något som har att göra med slutet på teveserien, och som Jerry har diskuterat ihop med seriens andra skapare Larry David, även känd från Curb Your Enthusiasm, alltså. Baserat på ett uttalande av Jason Alexander (George Costanza) i en intervju med The Wrap får man dock anta att produktionen antingen befinner sig i ett väldigt tidigt förstadie, eller så kommer det nya materialet inte att inkludera den ikoniska ensemblen med George, Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) och Kosmo Kramer (Michael Richards).

Jason Alexander om ryktet:
"Good for you [Jerry]! I don't know anything about it, apparently they don't need George!"

Alexander tillägger även att han nyligen talat med både Julia och Michael, och ingen av dem hade hittills blivit kontaktade av Jerry eller Larry heller. Frågan återstår alltså om de kommer bli kontaktade, eller om en eventuell produktion drar igång utan dem - och vad det i så fall rör sig om.

Ingen i Seinfeld har blivit kontaktad angående en reboot
Alright just stay calm here, don't get all crazy on me!!


Loading next content