Svenska
Gamereactor
nyheter
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Ingen Xbox-uppgradering för Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 på skiva

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har funnits gott om fördelar för Xbox Series S/X-ägare när det kommer till bakåtkompatibilitet och smidiga uppgraderingar i den nya generationen. Men det finns självklart även undantag, som Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2.

Som du kanske minns valde Activision som ett av få företag (i huvudsak tillsammans med EA och Take-Two) att inte satsa på Microsofts Smart Delivery-program, och satsade istället på sämre lösningar för konsumenterna som därmed ofta fick betala extra för att uppgradera sin spel. Detta inkluderar ovan nämnda Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, i vilket den som köpt spelet till Playstation 4 och Xbox One kan betala $10 för att få det uppgraderat till Playstation 5/Xbox Series S och X när dessa versioner lanseras den 26 mars.

Men det finns ett undantag. I Activisions uppgraderings-FAQ förklaras att den som köpt spelet till Xbox One på skiva inte kommer få uppgradera billigt. Vill de spela till den nya generationen måste de köpa spelet på nytt till Xbox Series S/X. Till fullpris. Varken den digitala Xbox One-utgåvan eller den digitala/fysiska till Playstation 4 berörs dock av detta.

Vi tycker såklart det är trist eftersom uppgraderingar av det här slaget borde vara gratis oavsett. Berörs du av detta och vad tycker du om sättet Activision, EA och Take-Two hanterar speluppgraderingar generellt?

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Thanks The Gamer

Relaterade texter

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2Score

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ett 21 år gammalt skateboard-spel (+ uppföljare) som blev en älskad kulturikon - är nu tillbaka. Hegevall har snörat på sig DC-skorna...Loading next content