Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Age of Conan: Unchained

Inget sex i Age of Conan

Funcom sparkar anställd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

FunCom har satt ner foten och avskedar en anställd som jobbar som gamemaster i Age of Conan: Hyborian Adventures. Orsaken till detta var att den anställde var mycket pigg på att idka cybersex med en spelare i det Conan-inspirerade onlinerollspelet. Allt kom fram efter spelaren visade upp sina chattloggar i ett spelforum.

Efter att ha bett om assistans från en gamemaster i spelet blev spelaren snabbt uppraggad, tagen till en avskild plats i spelet och fick ett mycket explicit scenario med sexuella övertoner berättat för sig.

Att spelaren erkände att han gjort sitt bästa för att provocera gamemastern genom att bland annat ljuga om sitt kön tar FunCom inte hänsyn till och har meddelat att den anställde får ta de konsekvenser som följer.

Age of Conan: Unchained

Relaterade texter

Age of Conan: Hyborian AdventuresScore

Age of Conan: Hyborian Adventures

RECENSION. Skrivet av Petter Mårtensson

Petter Mårtensson försvann spårlöst från redaktionen under ett par veckor, iklädd enbart ett par djurhudskalsonger. Nu är han tillbaka för att berätta om Funcoms nya onlinerollspel...Loading next content