Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter 6

Inget Street Fighter 6 i år enligt Capcoms nya halvårsrapport

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har ju aldrig bekräftats, eller dementerats utan snarare varit rykten som florerat under året, och eskalerat i samband med att nya fighters har presenterats. Men hoppet är ju alltid det sista som överger en så nog är det många som har gått och hoppats på ett Street Fighter 6 lagom till jul. Nu har det bekräftats att det inte blir så, utan det blir först nästa år. Detta avslöjades i en finansrapport som visar studions resultat mars till september i år men även information för de kommande sex månaderna och där är alltså inte Street Fighter 6 med. Det innebär att det inte kommer att släppas innan mars 2023. I rapporten står det att det inte finns några planer på att släppa ett stort IP förrän Resident Evil 4 Remake, i just mars 2023. Då Street Fighter 6 definitivt räknas som ett av deras stora IP:n så kommer det alltså att dröja innan vi får avnjuta virtuell holmgång med bland andra Guile, Edmond Honda, Blanka, Ken och Dhalsim, som alla har bekräftats återvända i sexan.

I övrigt nämns att Monster Hunter Rise har sålt i imponerande 11 miljoner exemplar och att Sunbreak har passerat 4 miljoners-gränsen. Resident Evil 2 Remake har också gått otroligt bra med dryga 10 miljoner sålda spel. Med alla kommande releaser och befintliga storsäljare så räknar Capcom med att krossa 40 miljoner-vallen nästa år.

Här kan man ladda ner hela rapporten.

Street Fighter 6

Relaterade texterLoading next content