Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

Insider: The Last of Us 3 utvecklas just nu, till Playstation 6

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är såklart ingen större sak att bara säga något, som man kanske hoppas på eller tror - och få det att låta som insiderinformation. Prata ur rumpan, som det så fint heter. Vi skrev imorse om att The Last of Us-pappan Neil Druckmann uttalat sig gällande spelseriens framtid och att deras nästa projekt "inte är The Last of Us: Part III" vilket rimligtvis innebär att det han syftar på istället handlar om kommande multiplayerspelet "Factions", som mest troligt är studions nästa release (och ska tydligen vara ett fullstort Live service-spel någonstans mitt i mellan Destiny 2 samt The Division 2). I samma veva menar en Sony-insider via The Leak att Naughty Dog har inlett manusförfattandet av det tredje spelet med Playstation 6 i sikte.

"The Last of Us 3 is in development with Playstation 6 in mind."

Och visst, ska det släppas om låt säga fyra år, kommer det ju såklart inte vara fel att släppa det samtidigt till Playstation 6 (som lär vara cirka fyra år bort) och Playstation 5. Vad tror du?

The Last of Us: Part I
Kommer storyn i trean att kretsa kring Abby eller blir det en prolog med Joel och Tommy i huvudrollerna?
The Last of Us: Part I

Länk till The Leak.com

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...Loading next content