Svenska
Gamereactor
nyheter
Sunset Overdrive

Insomniac avfärdar idén om en Playstation-version av Sunset Overdrive

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Insomniac har fullt upp, först och främst med Marvel's Wolverine förstås, men tydligen även med ett fristående Venom-äventyr. Ändå vill många fans se en dedikerad Playstation 5-version av Sunset Overdrive, vilket släpptes som en Xbox One-exklusiv titel redan 2014.

Men Insomniac har vägrat göra det, och skriver nu även att de helt enkelt inte har tid att ta på sig jobbet själva. Via X berättar studion att de istället använder sina resurser till Marvel's Wolverine.

We're busy with Marvel's Wolverine,", skriver de enkelt och lämnar lite utrymme för några konkreta förväntningar.

Men en studio som Nixxes skulle väl ändå göra jobbet, eller? Det är dock på sin plats att påminna om att det kan vara rättighetsstrul inbakat också eftersom Microsoft var utgivare av Sunset Overdrive och det är oklart hur kontraktet är utformat.

Sunset Overdrive
En riktig höjdare från förra generationen som definitivt borde få nytt liv.

Relaterade texter

Sunset OverdriveScore

Sunset Overdrive

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Folket bakom Ratchet & Clank och Resistance är tillbaka med en ny spelserie smockfylld av galna vapen, enorma bossar, taskiga mutanter och härligt färgglad grafik...

Sony äger spelserien Sunset Overdrive

Sony äger spelserien Sunset Overdrive

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Under Gamescom-veckan utannonserade Sony att de hade köpt upp Insomniac Games, vilka förra året som bekant släppte Spider-Man exklusivt till Playstation 4. Det fick många...Loading next content