Svenska
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Insomniac dödshotas efter ändringar i Spider-Man: Remastered

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra veckan fick vi kolla in den remastrade version av Spider-Man: Remastered (ingår med Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition) till Playstation 5, där det visade dig att ingen var sugna på att snacka grafisk kvalitet - utan bara Peter Parkers nya utseende. Och som vanligt finns det folk som tar det några snäpp för långt.

Bryan Intihar, som var "creative director" av Spider-Man, skriver nu på Twitter att han har fått hot om att dödas som en konsekvens av hur Peter Parker ser ut i Spider-Man: Remastered:

"To our Spidey fans: I totally appreciate your passion, but sending me threatening notes that you will "HUNT YOU DOWN AND WE WILL FIND YOU! YOU FIX THIS NOW!" isn't cool. With what's happening in today's world, let's be a force for good and be respectful of each other. Thank you."

På tycker som vanligt att den här skiten är fullkomligt förkastlig. Gillar man inte, så köp inte spelet. Allt kan inte designas för att passa just klagarens smak.

Spider-Man

Relaterade texter

5
Spider-Man Remastered ändras efter kritik

Spider-Man Remastered ändras efter kritik

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har varit uppmärksammat att Spider-Man Remastered släpps till Playstation 5, en uppfräschning av ett blott två år gammalt spel, där uppgraderingen inte ingår för den...Loading next content