Svenska
Gamereactor
esports
Dota 2

Internationalens finalhelg är inlåst

Här är lagen som fortfarande är med i jakten, och när de ska spela.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dota 2: s The International 2022 avslutas i helgen, när den främsta turneringen är värd för sin finalhelg och ser de återstående fyra lagen slåss om lejonparten av prispotten på 17.5 miljoner dollar.

Med finalhelgen som kommer och börjar den 29 oktober har fästet låsts in, vilket innebär att vi vet exakt när varje spel kommer att spelas. Innan vi berör det fästet är dock de fyra sista lagen:


  • Teamets hemlighet

  • Tundra Esports

  • Team Aster

  • Team Vätska

När det gäller när dessa organisationer kommer att mötas kommer fästet att börja med att se Team Secret och Tundra Esports mötas i Upper Bracket Finals klockan 5:00 BST / 6:00 CEST den 29 oktober, för en av två platser i Grand Final. Förloraren kommer att falla i Lower Bracket Finals för att ta sig an vinnaren av Team Aster vs. Team Liquid, som också kommer att spelas klockan 8:00 BST / 9:00 CEST den 29 oktober.

Lower Bracket Finals kommer istället att spelas den 30 oktober kl. 4:00 GMT / 5:00 CET (se upp när klockorna går tillbaka en timme idag), allt före Grand Finals kl. 8:30 GMT / 9:30 CET.

Du kan fånga all action här.

Dota 2

Relaterade texter

Dota 2Score

Dota 2

RECENSION. Skrivet av Fredrik Åslund

Valve bevisar att det aldrig varit så intressant att riva försvarstorn och köpa flygande åsnekurirer som nu. Fredrik riskerar livet i Steams populäraste strategispel...



Loading next content