Svenska
Gamereactor
nyheter
Stellar Blade

Internet reagerar på censur i Stellar Blade

Det meddelades tidigare att spelet inte skulle censureras - men det verkar som om man tänkte om under slutfasen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Internet har en förmåga att upptäcka allt och nu har användare på Reddit noterat att några av Eves mer avslöjande outfits har censurerats efter den senaste uppdateringen, något Shift Up och Sony förmodligen trodde de skulle kunna komma undan med.

En användare på Reddit publicerade två bilder som jämför en outfit från V1.0 och en annan bild från V1.002.000, där man tydligt kan se att Eve visar mindre hur med den nya outfiten. Det har varit mycket prat om Eves avslöjande outfits tidigare - men Shift Up lovade då att de inte skulle förändra något - men det löftet tänkte man alltså inte hedra.

Som du säkert anar är internet nu rasande över detta och någon startade som brukligt en petition under hashtaggen #freestellarblade för att ta bort denna censur från Stellar Blade - och i skrivande stund har cirka 40 000 personer undertecknat.

Stellar Blade finns ute nu till Playstation 5. Vad tycker du själv om detta (vi vet inte om det är utvecklaren Shift Up eller utgivaren Sony som beordrat saken)? Spelar det ingen som helst roll, borde Stellar Blade ha förblivit ocensurerat eller är det rent av bra att det blir mindre synlig hud?

Stellar Blade
Originalet till vänster, den mer påklädda versionen till höger.

Relaterade texter

Stellar BladeScore

Stellar Blade

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Ett röjigt actionspel med en välsvarvad karaktär i huvudrollen - kan det vara något att ha? Conny har tagit reda på just detta...Loading next content