Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Apex Legends

Invictus Gaming lämnar konkurrenskraftiga Apex Legends

Laget lämnar scenen trots att de bara skaffade en lista för ett år sedan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Invictus Gaming är den senaste e-sportorganisationen som meddelar att den lämnar den konkurrenskraftiga Apex Legends-scenen. Som noterats i ett uttalande på Twitter har laget gett en kort anledning till utträdet och har sagt att det är "tacksamt" för de spelare som har representerat det ända sedan det förvärvade ett lag på scenen.

När det gäller varför Invictus lämnar Apex-scenen uppgav teamet att dess "position" och "hållbarhet i Apex Legends-utrymmet" är anledningen till att det gör en exit.

Avslutningsvis tillade Invictus: "Vi är evigt tacksamma mot Noiises, Brynn, Blasts, Urban, JMW och Graceful för att de representerar Invictus Gaming i Apex Legends; vi önskar dig lycka till i alla dina framtida strävanden och vi kommer alltid att heja på dig på."

Apex Legends

Relaterade texter

Apex LegendsScore

Apex Legends

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim "Battle Royale-kungen" Orremark har spelat hundratals matcher i Respawns nysläppta gratisspel, här kommer betyget...Loading next content