Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Second Extinction

Jaga muterade dinosaurier i Second Extinction till Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om det flitigt antyddes tidigare i veckan, är det såklart skönt med en riktig bekräftelse, och nu står det klart att Xbox-ägare inom en snar framtid kommer få jaga muterade dinosaurier i science fiction-miljöer. Utvecklarna Systemic Reaction låter nämligen meddela att Second Extinction är på väg till till Xbox One och Xbox Series S/X, ett spel där du och upp till tre polare ska jaga monster tillsammans.

Inget datum för när det släppts har kommunicerats, men det har en längre tid funnits tillgängligt till Steam som Early Access-titel. När det kommer till Xbox under våren, blir det som en del av Microsofts Game Preview-program, men med tanke på hur snyggt spelet är och hur färdigt det redan känns borde en slutgiltig lansering inte vara alltför långt borta.

Kolla in den nya och väldigt actionpackade trailern här nedan, vilken gör ett bra jobb med att förklara vad Second Extinction handlar om.

HQ

Relaterade texterLoading next content