Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario RPG

Jämför den uppdaterade Super Mario RPG-musiken med originalet

Kompositören Yoko Shimomura har uppdaterat sin klassiska musik, men originalspåren finns också inkluderade...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan vi väntar på nästa stora Mario-spel i det kommande Super Mario Bros Wonder, vilket lanseras den 20 oktober, är det också ett annat Mario-äventyr på väg som har premiär nästa månad. Vi talar naturligtvis om Super Mario RPG, som är en fullständig remake av Super Nintendo-klassikern från 1996, ett rollspel flera av er förmodligen missade när det begav sig eftersom det aldrig släpptes officiellt i Europa.

Remaken lanseras den 17 november och erbjuder helt ny grafik och även vissa förbättringar av gameplay. Men det har också ett omarrangerat soundtrack från originalkompositören Yoko Shimomura, och som för att göra allt ännu bättre innehåller paketet faktiskt även originalmusiken.

Du kommer att kunna växla mellan originalmusiken och det nya arrangemanget när som helst under äventyret, och Nintendo UK ger oss nu ett litet smakprov via X som låter oss lyssna och jämföra de båda alternativen. Lyssna nedan, vi måste säga att det låter fantastiskt oavsett vilken du väljer i slutändan, eller vad säger ni?

Super Mario RPG

Relaterade texter

Super Mario RPGScore

Super Mario RPG

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Johan har rollspelat tillsammans med Svamprikets mäktigaste hjältar i ett äventyr som bjuder på en helt annorlunda Mario-upplevelse än den vi är vana vid...

1
Nya spelmässiga inslag i Super Mario RPG

Nya spelmässiga inslag i Super Mario RPG

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Super Mario RPG var självklart en del av dagens Nintendo Direct, och även om vi inte fick se så mycket gameplay, fick vi åtminstone reda på att det inte bara vankas...Loading next content