Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Jane Foster intar Marvel's Avengers på tisdag

Crystal Dynamics fortsätter bygga ut sin superhjältesimulator och nu har turen kommit till Jane Foster...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Square Enix och Crystal Dynamics meddelade att den kvinnliga Thor skulle bli nästa spelbara hjälte i Marvel's Avengers för två månader sedan, var de ovilliga att bekräfta om hon skulle anlända tillsammans med 2.5-uppdateringen "senare i år". Så småningom stod det dock klart att planen var en lansering i slutet av juni, vilket de tydligen ämnar att hålla.

Utvecklarna avslöjar nu att Female Thor kommer till Marvel's Avengers den 28 juni tillsammans med några nya uppdrag som ska presentera hur Jane Foster fick dessa krafter och varför hon nu är med i kampen. Utöver detta får vi naturligtvis också några speciella Takedowns som är helt nya eller modifieringar från den ursprungliga Thor, nya namnskyltar, kostymer och allt annat som alltid har följt med nya karaktärer.

De största skillnaderna med den kvinnliga Thor är den inneboende färdigheten som kallas All-Mother's Blessing, Overchargen God Tempest och naturligtvis Ultimaten All-Weapon som kombinerar Undrjarn och Mjölnir. När det gäller de vanliga attackerna är hon också lite bättre på avstånd.

Hur taggad är du inför Jane Foster i Marvel's Avengers på tisdag?

Marvel's Avengers

Relaterade texterLoading next content