Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Jason Momoa: "jag har spelat in Aquaman 2-scener med flera olika Batman-skådespelare"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Man kan med viss underdrift påstå att det just nu är lite skakigt i DC-universumet hos Warner Bros. Men en skådis som fortfarande verkar stå stadigt i sin roll är Jason Momoa som inte bara kommer att reprisera sin roll som vattengrabben i uppföljaren The Lost Kingdom utan också kommer få göra så i flera framtida projekt. I varje fall enligt vad hans själv påstått till flera nyhetssidor på nätet.

Ben Affleck däremot är en av flera som påstås blivit visade dörren och vem som nu kommer axla ansvaret som Batman i framtiden är högst oklart. Enligt uppgifter från Jason Momoa själv så har han spelat in en handfull scener i Aquaman 2 med flera olika Batman-skådespelare, utan att själv veta vem som faktiskt kommer få behålla rollen i framtiden. Rykten säger att det kan röra sig om Affleck som repriserar sin roll men det påstås även att Michael Keaton är en av de andra som Momoa spelat in scener med.

Vad tror du, vem kommer bli den som kommer få rollen som Batman hädanefter i DCEU?

Jason Momoa: "jag har spelat in Aquaman 2-scener med flera olika Batman-skådespelare"
Na na na na na na na na na na na na na na na na... BATMAN!


Loading next content