Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Jättelik Lady Dimitrescu-statyett säljs för 15 000 kronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du någonsin har velat ha en jättelik staty (större än ett normalt barn) av Resident Evil Villages hyperpopulära ruskprick Lady Dimitrescu, borde dagens nyhet vara något för dig. PureArts säljer nämligen en figur i kvartsskala på runt metern som är tillverkad av polyresin, komplett med och textilier med en sockel av konstgjort trä samt marmor, och det bästa är att den kan bli din om du bara råkar ha 1500 dollar (drygt 15 000 kronor) att slösa på något kul.

I produktbeskrivningen får vi veta att den här statyetten av Lady Dimitrescu har "synthetic pre-styled hair and removable hat" samt en "custom-tailored and weathered dress", plus möjligheten att få den jättelika vampyren att posera med en av två varianter: "extended claws" eller "cigarette holder".

Haken med en figur som denna (förutom det svindlande priset) är att endast ett begränsat antal figurer kommer tillverkas, totalt 666 stycken för att vara exakt, så om du har pengar att spendera och är intresserad av en, se till att boka innan alla tar slut.

När det gäller när leveransen kommer så är det dags under det tredje kvartalet 2023.

Resident Evil Village

Relaterade texter

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ondskan har vaknat i en liten by någonstans i Europa och Johan har tillbringat en vecka med att skjuta varulvar och fly från stora vampyrdamerLoading next content