Svenska
Gamereactor
lifestyle
Barbie

Joe Rogan talar ut för att försvara Barbie-filmen

Av alla som kunde ha gått upp för att tala till filmens fördel skulle jag inte ha satsat på den här killen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Joe Rogan har nyligen uttalat sig *checkar anteckningar* till försvar för Barbie-filmen. Såg inte den komma, men det verkar som om Rogan verkligen har känt Kenergy.

När han talade om det senaste avsnittet av sin podcast, där Post Malone dök upp som gäst, gled konversationen mot Barbie, där Rogan pratade om hur han inte kunde tro hur mycket motreaktion det var från vissa män.

"Det var en rolig, dum film - jag skrattade", sa han. "Men i slutet av det tänkte jag," Hur blev folk upprörda över det? "

Andra välkända kommentatorer som Ben Shapiro och Piers Morgan har uttalat sig mot filmen, även om ingen verkar vara riktigt kapabel att lägga fram något argument förutom att den är "anti-män", något som Rogan starkt ifrågasätter.

Detta är en annons:

"Ska vi göra det här där vi sätter alla män som män? Det är en kategori? Vi kommer inte att döma människor som individer? Liksom, jag förstår inte varför folk tror att det representerar alla män. Det är en rolig film, man ... Jag är förfärad över hur lätt upprörda så många människor är."

Starka ord, Joe. Vi kan föreställa oss att han kommer att be Jamie att dra upp klippet av Ryan Gosling som sjunger I'm Just Ken på repeat ett tag nu. Håller du med Joe Rogan, eller har du lite kritik för Barbie?

Barbie
Detta är en annons:

Relaterade texterLoading next content