Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Rocket League

Karmine Corp är Rocket League Championship Series Winter Major segrare

Laget besegrade FaZe Clan för att vinna turneringen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rocket League Championship Series har äntligen avslutat sin Winter-säsong, eftersom Winter Major hölls under helgen. Denna turnering såg de bästa lagen från hela världen tävla om en del av en prispott på $310 000, och nu när evenemanget är i böckerna har vi en vinnare att prata om.

Och för i år har det gått till Karmine Corp, som besegrade FaZe Clan i den stora finalen för att vinna turneringen. Detta resultat har gjort att Karmine Corp har åkt hem med $100 000 i prispengar, samt en båtlast på RLCS Points som kommer att bli användbar när säsongen fortskrider.

För att lägga till detta, nu när Winter-säsongen och Major är över, har turneringens MVP utsetts, och som förväntat tog Karmine Corp och FaZe Clan dessa utmärkelser. Närmare bestämt Karmines Axel "vatira". Touret vann både Offensive MVP och Major MVP priset, med FaZes Nick "mist" Costello som kallades Defensive MVP.

När det gäller vad som är nästa för RLCS är Spring-säsongen planerad att starta i maj.

Rocket League

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...Loading next content