Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Stray

Kattbilder trendar på Twitter tack vare Stray, som har nu över 50 000 samtidiga spelare på Steam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Annapurnas purrfärska kattspel släpptes så sent som i går men det har redan slagit utgivarens tidigare rekord på Steam. Stray som har fått idel fina betyg, där inte minst den mysiga kattmosfären lovordas spelas nämligen i skrivande stund av över 50 000 samtidiga spelare. Det slår därmed med råge det tidigare rekordet på 8 021 som innehas av Twelve Minutes. Det rapporterar Benjisales på Twitter.

Så här ser hela topplistan över Annapurnas spel ut just nu:

• Stray - 50,555+
• Twelve Minutes - 8,021
• Outer Wilds - 7,936
• Neon White - 3,277
• Journey - 1,757

Något annat på ämnet som trendar rejält är antalet bilder på katter som tittar på Stray. På Reddit och Twitter fylls det dagligen på med nya kissemissar som inte kan ta ögonen från skärmen och det är förstås ingenting annat än bedårande. Det finns till och med en IRL-katt som tvättar sig samtidigt som den digitala.

StrayStray

Relaterade texter

StrayScore

Stray

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Majsan har fått känna på hur det är att ha nio liv, hosta hårbollar och leva på en diet baserad på grädde och möss i det nya äventyrsspelet Stray.

9
Peta hyllar Stray i fin video

Peta hyllar Stray i fin video

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En av de saker vi gillade mest med Stray är hur spelet gör ett enastående jobb med att låta oss leva livet som en trovärdig katt. Även People for the Ethical Treatment of...Loading next content