Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

Kazunori Yamauchi: Gran Turismo 7 är inte under utveckling till PC

"Sannolikheten för en PC-version kanske inte är noll, men om du vill veta vad vi faktiskt gör så är svaret ingenting."

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gran Turismo 7 släpptes i mars till både Playstation 4 och Playstation 5. Det verkade vara en perfekt titel att lansera till PC så småningom, och eftersom Sony har förklarat att de kommer att öka sina satsningar på PC i framtiden, framstod titeln som en trolig kandidat.

Men tyvärr verkar detta inte vara något vi ska hoppas på, detta eftersom Polyphony Digitals VD Kazunori Yamauchi nu slår fast att studion inte arbetar på en PC-version av Gran Turismo 7. När japanska Game Watch specifikt frågade om en PC-version av spelet, något han tidigare antytt i intervjuer, svarade han:

"That is not correct. I said that 'we stay open to all possible options.' So the probability for a PC version may not actually be zero, but if you want to know what we're actually doing, the answer is nothing. There's nothing to talk about."

Vi antar att somliga ändå kommer hålla tummarna för Gran Turismo 7 till PC, men det verkar som om det kommer att bli en mycket lång väntan - om det någonsin händer överhuvudtaget.

Gran Turismo 7

Tack TweakTown

Relaterade texter

Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Polphony Digitals ambitiösa bilsamlarsimulator och dess initiala mikrotransaktioner har nu förbättrats och balanserats vilket innebär att spelet är klart köpvärt...

0
Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Sony-ägda Polyhony Digital och den italienska smyckesjätten Bulgari har utannonserat ett samarbete som resulterat i Gran Turismo-dressade specielversioner av Bulgaris...Loading next content