Svenska
Gamereactor
nyheter
Judas

Ken Levines Judas tycks ha premiär senast mars 2024

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ken Levine, mannen bakom Bioshock, har arbetat på sitt nästa stora projekt med sin egen studio, Ghost Story, under en mycket lång tid - i stort sett sedan Bioshock Infinite kom ut för tio år sedan. Förra året avslöjades det äntligen och titeln blir Judas, och det finns tecken på att vi närmar oss en lansering.

Under Take-Two Interactives senaste finansiella genomgång talade VD Karl Slatoff om deras kommande portfölj och sade då att vi under detta räkenskapsår kan se fram emot en "eagerly anticipated new IP" från en av koncernens främsta studios.

Det lämnar oss inte särskilt många andra alternativ än Judas, och journalisten Jason Schreier har tidigare, redan i januari 2022, sagt att det var ungefär två års väntan framför oss - vilket skulle placera spelet i början av 2024, strax innan räkenskapsåret tar slut (den 31 mars 2024).

Härunder hittar du den hittills enda Judas-trailern.

HQ
Judas

Relaterade texter

Kika på lite nytt gameplay från Judas

Kika på lite nytt gameplay från Judas

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Med sitt kommande actionäventyr Judas har Ken Levine skapat något som för tankarna till ett nytt Bioshock, men ambitionsnivån är om möjligt ännu högre den här gången...Loading next content