Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Kevin Costner kommer inte att medverka i de sista avsnitten av Yellowstone

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit en del kontroverser kring Kevin Costner och hans medverkan i den sista halvan av den sista säsongen av Yellowstone. Efter att det börjat ryktas om att han skulle lämna serien så bekräftade han även detta själv, orsaken ska ha varit att hans schema helt enkelt kört ihop sig och att han då velat filma allting på bara en vecka till skillnad mot de 50-65 dagar som han tidigare gjort. Men det ska även ha bråkats en del om pengar.

Många hade nog hoppats på att Costner åtminstone skulle återvända och gästspela i åtminstone ett par avsnitt och ge därmed sin karaktär John Dutton III ett värdigt slut men så blir alltså inte fallet. Seriens skapare Taylor Sheridan uppger att det förstås är frustrerande att inte kunna ge honom det slut som hade planerats, men det ska dock inte vara något som påverkar slutet på serien som tur är.

Kommer du sakna Kevin Costner i Yellowstone?

Kevin Costner kommer inte att medverka i de sista avsnitten av Yellowstone
John Dutton III har officiellt gjort sitt i Yellowstone.


Loading next content