Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Kilo har lämnat San Francisco-chocken

Overwatch League-tvåan 2022 har bara några få namnkunniga spelare just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Denna nuvarande Overwatch League-lågsäsong kan bara vara den mest trafikerade hittills. Det känns som att varje franchise antingen vill göra radikala förändringar eller se spelarkontrakt gå ut, vilket innebär att free agent-marknaden är full av talang just nu.

Medan vi redan har pratat om avgångarna på San Francisco Shock, kan vi nu lägga till ett annat namn till den listan, eftersom Jung "Kilo" Jin-woo också kommer att lämna de tidigare tvåfaldiga mästarna och tvåan 2022 och lämna bara tre aktiva spelare i laget.

Eftersom Shock konsekvent har varit ett av de bästa OWL-lagen under mycket av ligans historia, tvivlar vi inte på att huvudtränaren Park "Crusty" Dae-hee redan har en plan för att bygga om laget och vara en toppkonkurrent när säsongen 2023 startar.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content