Svenska
Gamereactor
nyheter
Knockout City

Knockout City släpps direkt till EA Play och Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Förra månaden släpptes både Outriders och MLB The Show 21 direkt till Xbox Game Pass, trots att de är tredjepartstitlar. Så är denna taktik något vi kan förvänta oss att Microsoft ska fortsätta med? Det verkar som om svaret trevligt nog är ja.

Sent igår bekräftades att kommande Knockout City kommer släppas direkt till både EA Play och Xbox Game Pass redan från och med den 21 maj (vilket är premiärdagen). Spelet bygger på multiplayer-dodgeball (ofta kallat spökboll i Sverige) och beskrivs av utvecklarna som "dodgebrawling" i en stad som bokstavligen lever för sporten.

Knockout City innehåller flera spellägen, specialattacker, olika bollar (som bokstavligen är detsamma som vapen) och naturligtvis massor av möjligheter till personlig anpassning. Knockout City släpps till PC, Playstation 4/5, Switch, Xbox One och Xbox Series S/X.

Vi kan i samband med detta även nämna att Dragon Quest Builders 2 kommer till Xbox nästa månad (den 4 maj, det har redan släppts till PC, Playstation 4 och Switch), och uppgifterna vi rapporterade om igår som sade att det skulle ingå med Xbox Game Pass är nu bekräftade.

Kort sagt verkar det som att vi kan börja förvänta oss fler tredjepartstitlar till Xbox Game Pass redan från premiärdagen i framtiden.

Knockout City
Knockout City
Knockout City

Relaterade texter

0
Knockout City blir free-to-play

Knockout City blir free-to-play

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

Säsong fem av Knockout City börjar på tisdag. Säsongen därefter kommer få en stor förändring. Spelet blir nämligen free-to-play från och med säsong sex. EA Games drar sig...

3
Kanonfin start för Knockout City

Kanonfin start för Knockout City

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi gillade verkligen Knockout City, som visade sig vara en förvånansvärt djup och intuitiv variant på dodgeball (spökboll). För att hjälpa fler spelare att upptäcka denna...Loading next content