Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Outlaws

Kolla in den nya Star Wars Outlaws-trailern

Sent i augusti är det premiärdags för Malmö-baserade Massive Entertainments påkostade rymdäventyr...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft klantade sig rejält tidigare idag, för trots att de hypat denna trailer i flera dagar, lyckades de själva läcka det viktigaste innehållet för flera timmar sedan. Men... vi har ju fortfarande en riktigt mysig Star Wars Outlaws-storytrailer att gotta oss åt, så det är inte som att vi klagar, även om vi alltså redan visste att spelet släpps den 30 augusti.

I videon får vi se och bekanta oss med några av de gäng och kriminella grupper som utgör huvudpersonen Kay Vess största hinder när hon utforskar galaxen i vad Ubisoft beskriver som "the first-ever open world Star Wars game". Här får vi även stifta bekantskap med några bekanta ansikten som Jabba the Hutt och Han Solo (som är frusen i karbonit eftersom spelet utspelas mellan episod V och VI).

Kolla in trailern nedan för massor av Star Wars-fanservice i ett spel som ser riktigt lovande ut. De som skaffar Gold- eller Ultimate-versionen av Star Wars Outlaws får för övrigt tjuvstarta tre dagar tidigare, alltså den 27 augusti, samt några extra godsaker.

HQ
Star Wars Outlaws
Svenskt och tjusigt.

Relaterade texterLoading next content