Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Kolla in hela listan på Witcher 3-uppdateringar inför next gen-versionen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När CD Projekt Red utannonserade den gratis next-gen-uppdateringen till Witcher 3 i slutet på november sade de också att vi skulle få mer information närmare lansering. Idag, två dagar innan släpp, passar de på att dela med sig av en lång lista (som de medger ändå inte tar med allt) över alla uppdateringar och fixar i den så kallade 4.0-versionen. Du kan ta del av all information HÄR.

Trots att uppdateringen främst har handlat om PC och våra nyare konsoler, så utlovar CD Projekt Red i sitt inlägg även en framtida uppdatering till Ps4, Switch och Xbox One. Den kommer vi dock att behöva vänta på mer information om.

Är du så sugen på att åter träda i Geralts skor att du är på väg att sprängas, så kan jag delvis lugna dig. Via en karta (se nedan) visar utvecklarna upp när just din version går live den 14:e - så att du inte behöver hänga på låset i onödan.

The Witcher 3: Wild Hunt
Blir det en tur till Skellige den 14:e, kanske?

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...Loading next content