Svenska
Gamereactor
nyheter
Timesplitters 4

Kolla in lite gameplay från det nedlagda Timesplitters-spelet

En före detta anställd från Free Radical Design har postat en över fem minuter lång video från det avbrutna projektet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Efter närmare två decennier såg det ut som att vi äntligen skulle få det efterlängtade fjärde spelet i Timesplitters-serien, men Embracer fick slut på pengar och som en konsekvens av det lades Free Radical Design ner och arbetet med nästa Timesplitters avbröts.

HQ

Men som så ofta är fallet efter studionedläggningar, så brukar anställda vilja visa upp vad de arbetat med. Det inkluderar Rob Steptoe som arbetade hos Free Radical Design på just Timesplitters, och via LinkedIn har han nu delat en drygt fem minuter lång video av spelet och skriver:

"So, you want to know about the cancelled Timesplitters game? I'll be sure to post what I can.... Embracer Group can go hide in a cave somewhere..."

Spelet var tydligen en remake av Timesplitters 2 och tanken var att det skulle bli free-to-play. Även i detta tidiga och ofärdiga skick ser det onekligen riktigt underhållande ut, eller vad säger ni?

Timesplitters 4
Ser det kul ut, tycker du?

Relaterade texter

5
Rykte: Dambuster arbetar på Timesplitters 4

Rykte: Dambuster arbetar på Timesplitters 4

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För drygt ett år sedan köpte THQ Nordic upp Timesplitters-licensen, och därmed verkade det plötsligt som att den fjärde delen i serien kanske kunde bli av efter snart 15...Loading next content