Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Kolla in och få chansen att vinna Thrustmaster T128 racingratt

Vi har testat en ny teknik från Thrustmaster och nu erbjuder vi dig chansen att få den till din sim-racinguppsättning...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Har du letat efter en ny racingratt att använda i din sim-racinguppsättning? Om så är fallet kan vi rikta din uppmärksamhet mot Thrustmaster T128-diton, som utformats på ett sådant sätt att det syftar till att ge en realistisk racingkänsla utan att du behöver betala överpris för det.

Med ett hybriddirektdrivet kraftåterkopplingssystem och en bred rotationsvinkel på 270 till 900 grader, allt tillsammans med magnetiska paddle-shifters som har en svarstid på 30 millisekunder och ett LED-system för att markera när du behöver gå upp eller ner i växel - har det här hjulet allt.

Och du kan se Thrustmaster T128 användas i videon nedan, men får också chans att vinna det själv, allt genom att helt enkelt svara på följande fråga i kommentarerna nedan.

Vilka spel ser du mest fram emot att spela med Thrustmaster T128 och varför?

HQ
Kolla in och få chansen att vinna Thrustmaster T128 racingratt


Loading next content