Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV

Kom igång snabbt med Final Fantasy XIV

Square Enix dunderpopulära onlinerollspel Final Fantasy XIV är som bekant på väg till Xbox under våren, och idag startar den öppna betan...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du säkert vet startar den öppna Xbox-betan för Final Fantasy XIV idag, och det blir därmed möjligt för en ny publik att utforska ett av de mest populära onlinerollspelen just nu.

Final Fantasy XIV kan bäst beskrivas som klassisk Final Fantasy och erbjuder just fantasy och traditionella yrken, samt annat som alltid hört serien till såsom kristaller, luftskepp, Chocobos och såklart Mogs. Men eftersom det ursprungligen hade premiär år 2013, så har det förändrats och tillkommit mycket nytt genom åren, inte minst expansionerna Heavensward, Stormblood, Shadowbringers och Endwalker - och till sommaren är det dags för Dawntrail.

Lyckligtvis är Final Fantasy XIV ganska nybörjarvänligt och går utmärkt att spela på egen hand, medan du utforskar världen och växer i de många olika klasserna och yrkena. Men för att hjälpa dig att komma igång, har Square Enix nu släppt sju Starter Guides i olika kategorier samt en snabb minutlång introduktion. Kolla in sistnämnda härunder:

HQ

Ovan nämnda sju Starter Guides är generellt två till fyra minuter långa och en bra hjälp för att smidigt komma igång med äventyret. Du hittar länkar till dem alla härunder:

Final Fantasy XIV
Ska du passa på att spela Final Fantasy XIV-betan?

Relaterade texterLoading next content