Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Kratos pappa tror att God of War: Ragnarök släpps till PS4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Jim Ryan har tidigare sagt att Sony är skyldiga att stötta PS4-konsolen för en lång tid framöver (länk), därför är det inte heller jättekonstigt att den tidigare God of War-regissören David Jaffe spår att Ragnarök även kommer att släppas till Playstation 4. Det positiva med detta är såklart att de som inte har tagit steget till nästa generation vid släppet God of War-uppföljaren även kommer få njuta av den, medan det tråkiga kommer vara att titeln måste begränsas till vissa aspekter för att även kunna flyta bra till PS4.

Tidigare i december fick även Jim Ryan frågan rakt i ansiktet, om han tror att Ragnarök kommer bli en PS5-exklusivitet eller inte, varpå han svarade "Sorry. I've got nothing to say about that today.". Vårat eget analysorakel Jonas Mäki lade i den här nyheten till tanken att en PS4-bekräftelse till Cory Barlogs nästa äventyr med Kratos och Boy kan ha en negativ inverkan på Playstation 5-försäljningen framledes, men för tillfället spelar det förstås ingen roll då det är totalt omöjligt att få tag på en konsol...såvida du inte slungar fram storpluskan och köper den till överpris av privatpersoner förstås.

God of War: Ragnarök
Ragnaröks grafikhaveri till Playstation 4 är en rubrik vi helst slipper att skriva under slutet av det här året, eller när det nu släpps.

Stort tack, Dualshockers.

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.Loading next content