Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

KRÜ Esports Daveeys dör bara 23 år gammal

Valorant-proffset drabbades av ett medicinskt problem under helgen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en chockerande och överraskande händelse har KRÜ Esports nu bekräftat att Valorant -proffset Santiago "Daveeys" Ruiz har dött endast 23 år gammal. Som avslöjats av e-sportlaget på sociala medier har det nämnts att Daveeys drabbades av en medicinsk fråga under helgen, som han inte återhämtade sig från.

Uttalandet från KRÜ Esports lyder (efter översättning): "Det är med djup sorg som vi måste informera er om att @Daveeys21 gick bort efter att ha lidit en medicinsk fråga på söndagen.

"Det finns inget sätt att släta över detta, det överraskade oss alla.

Daveeys, Santi, var en spektakulär spelare och en förstklassig lagkamrat. Med sin hårt arbetande ödmjukhet var han stolt över att kunna inspirera och representera sitt land och sin region i toppen av den globala Valorant. Det var hans dröm, och han såg den gå i uppfyllelse.

"Alla vi på KRÜ följer deras familj och vänner i denna svåra stund, och vi ber hela samhället att stödja dem med sin styrka och kärlek."

Daveeys tävlade senast för KRÜ Esports under Valorant Champions 2023-evenemanget i Los Angeles under augusti.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content