Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Brandon Marianos hälsning

Världens första murkimurkare samt en molntittare av rang.

Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrivet av: LenaSvensson
  2018-08-11 14:23
  HÖrru, du är en duktig författare.
   
 • Skrivet av: MovieGame Fan
  2018-05-04 21:11
  Ja det är riktig kalkonkvalité jag tyvärr var tvungen att bjuda på..

  Tydligen var det dock standarden på den tiden och våra omättliga krav fortsätter att stiga.. Vad kommer vi säga om dagens klipp om tio år?

  Kanske går det i tillbakagång, lite som med vinylskivornas återkomst, och vi börjar glo på tjock-tv igen. Men då har vi nog hunnit testa och tröttna på den virtuella verkligheten vi har framför oss.
   
 • Skrivet av: MovieGame Fan
  2018-04-26 10:12
   
 • Skrivet av: MovieGame Fan
  2018-03-08 07:03
  Woohoo! Grattis! *pop* *klunk, klunk, klunk* *burp!*
   
 • Skrivet av: MovieGame Fan
  2018-03-03 14:25
  Favoritmusik:
  Musik med miljoner youtube visningar.


  Check this shit out! Många miljoner..
   
 • Skrivet av: Valerin
  2018-02-18 03:49
  god jul på dig brando
   
 • Skrivet av: MovieGame Fan
  2018-02-12 20:18
  Boom! Mer kan jag inte hålla med! Låt oss kicka igång champagnedrickandet.
   
 • Skrivet av: yonobi
  2017-03-13 22:24
  oh shit, you found me out
  here I am, and there you are

  but there can be only one
   
 • Skrivet av: yonobi
  2017-01-26 09:19
  meanwhile, elsewhere

  En ung man vid namn Brandon är ute på promenad, som unga män ofta är när de har saker att komma undan från. Fast just denna promenaden är inte en ursäkt för Brandon att komma undan. Nej, han söker efter något.

  Vad exakt han söker efter är oklart, men han är bombsäker på att han kommer finna det någonstans här ute. Han letar i en träddunge, inget där. Han spanar ut över havet, inget där. Han kollar igenom alla sina 17 fickor och finner ett munspel, ett brev som luktar fisk, 3 stycken 50-öringar, andra tokigheter och en liten liten LITEN flaska med något mysko i. Inget nytt alltså.

  Plötsligt hör han ett ljud. Från träddungen kommer en röst som säger... "Tromber och pirater?"
  "Vad är det här för trams?" tänker Brandon, samtidigt som hans fötter börjar röra sig i riktning mot rösten.

  plasssk

  Någon minut senare kliver Brandon rakt ner i en grumlig pöl.
  "Vad är det HÄR för trams?!" utbrister han och böjer sig ner för att undersöka pölen närmare.

  "Hm. Ja... Jaha. Jaså? Okej." Brandon studerar pölen länge och väl men finner inte något som liknar en förklaring till varför just hans fot skulle komma i kontakt med den. Under studeringen har han smakat av pölen och kommit fram till att vattnet är alldeles för salt för att vara regnvatten och alldeles för långt ifrån havet för att vara havsvatten.

  Plötsligt, en blixt. En snilleblixt alltså.

  "Det är ju svett!" vrålar Brandon och skyndar sig ivrigt vidare mot dungen...
   
 • Skrivet av: Imperial scout
  2016-11-05 13:53
  Good, ännu en själ jag kan konvertera.

  Skämt åsido, men kul att du frågar! Jag är helt för att söka sig till nyare upplevelser som man inte spelat sig less på, vilket ledde mig själv till denna serie.

  Av de som jag har spelat kan jag för en newbie endast rekommendera Squadron Leader till PS2. Det har också störst fokus på story och ens kamrater, komplett med ostiga dialoger, vilket skulle kunna vara en bra start. Distant Thunder till PS2 skulle också kunna fungera rätt bra som start, men jag har faktiskt inte spelat det så jag vågar inte ge en personlig rekommendation, mer än att jag hört det ska vara riktigt bra.

  Egentligen är väl kanske Assault Horizon till 360n mest nybörjarvänlig sett till flygandet, men det är också i princip Modern Warfare i luften vilket kanske är lite kontraproduktivt om det är en ny upplevelse du söker (kan i och för sig finnas ett demo att tänka hem för nyfikenhetens skull). Å andra sidan, sist jag försökte konvertera... jag menar rekommendera serien föreslog jag Assault Horizon som första spel men personen ifråga var inte imponerad av det och var sedan fullt övertygad om att jag var med i en Ace Combat-kult, typ.

  Men min spontana reaktion är att starta med antingen Distant Thunder eller Squadron Leader till PS2, då de generellt sett anses vara de bästa i serien och samtidigt lätta att komma in i om man är ny.
   
 • Skrivet av: Mr Smiley
  2016-06-23 13:58
  I wish.
   
 • Skrivet av: Mr Clint
  2016-05-31 18:25
   
 • Skrivet av: Mr Smiley
  2016-05-31 12:32
   
 • Skrivet av: Mr Smiley
  2016-03-08 21:44
  Förbereder mig inför jordens undergång.

  Spoiler:Som jag tänker orsaka.
   
 • Skrivet av: Mr Smiley
  2016-02-28 23:40
  Jag åt min granne.
   
 • Skrivet av: zwqase
  2016-02-13 01:23
  Håller med! Spelade nyss förbi helikopterstriden. Jisses så uselt. Skjut, skjut, skjut. Man skulle kunna tro att jag spelar Destiny eller Borderlands.
   
 • Skrivet av: zwqase
  2016-02-10 21:37
  Spelade DMC 2 hos en kompis back in the day, och ogillade det tillräckligt för att aldrig spela ett DMC fram tills nu.

  Har faktiskt kommit fram till det spelet nu, eftersom jag precis spelade ut det första spelet. Ska bli intressant att återvända dit, men eventuellt spelar jag Resident Evil först. Får se.
   
 • Skrivet av: Straholic
  2016-02-10 01:29
  Tjenare! Kommer du att publicera några mer Gamereactor-berättelser? Riktigt skoj läsning, du kan det där med att skriva.
   
 • Skrivet av: zwqase
  2016-02-09 23:48
  Har inte hunnit prova det än faktiskt. Spelar Devil May Cry HD just nu. Ska bli spännande att spela igenom det hur som helst!
   
 • Skrivet av: iTroll
  2016-02-02 02:06
  Driveby reklam, haha, bara att höra av dig!

  You thrill my gorilla
   
 • Skrivet av: Piretedude
  2016-02-01 19:19
  Taas kaikki snoukkaa!!!

  Se oli kaikki teksti Löysin , muttalaulu oli erittäin hyvä!
   
 • Skrivet av: iTroll
  2016-02-01 12:37
  Hej grubblande apa!?

  Ser att du ej har en blogg banner, spana in mina referenser här. Sedan kan jag nog hitta på nått åt dig, säg tema och så bara

  Forum Tråd
   
 • Skrivet av: Mr Smiley
  2016-01-25 23:25
  Jag har läst all Hellboy!

  Eftersom Hellboy-serien skiftar mellan en huvudstory och många små korthistorier så tycker jag att du ska prova huvudstoryn innan du tackar nej helt.

  Flera av korthistorierna du läste är något av det absolut bästa Hellboy har att erbjuda (enligt mig och många), så faktumet att du inte gillade dessa kan definitivt innebära att Hellboy inte är något för dig. MEN jag tror att dessa gör sig bäst som en sidorätt, något man varvar ner med mellan volymerna av den större, mer betydelsefulla huvudstoryn. Kan tänka mig att korthistorierna saknar lite tyngd om man inte har huvudstoryn i ryggen.

  Så jag rekommenderar ett nytt försök, denna gång med huvudstoryn. Då måste du dock gå tillbaka till början, med Seed of Destruction och Wake the Devil, för att förstå vad som händer. Conqueror Worm är fortsättningen på dessa.
   
 • Skrivet av: Mr Smiley
  2015-12-18 12:04
  Har spelat lite av det där spelet vi pratade om som du tyckte att jag skulle spela som jag nu har spelat lite av. Spela.

  Det känns som bra grejer.
   
 • Skrivet av: Leorio
  2015-11-01 15:25
  Nej, jag samlar mer än jag spelar.

  Upptäckte när jag var sjuk att samla på spel - leta efter spel och sortera samlingen och alltihopa - får mig att må väldigt bra. Så nu sysslar jag en hel del med det.