Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Darcias hälsning

Hej!

Jag är känd som Darcia eller Setzu beroende på när du stött på mig på the world wide web. Det senare är vad jag föredrar nu.

Hur som helst, välkommen till mitt krypin!

Jag är en väldigt omtänksam och försiktig person. Men har ändå väldigt starka åsikter, speciellt om politik och samhället vi lever i. Jag gillar även Warcraft universumet extremt mycket. Det intresset började för mig med Warcaft 3 och pågår än idag i form av Warcraft böcker och spelet World of Warcraft.

Jag har varit Officer i en svensk mytic raiding guild på Horde sidan på Ragnaros servern. Jag gillar att ta hand om praktiska saker och pilla med dokument och dylikt. Men gillar inte att ta i konflikter som ofta uppstår i sådana situationer som när folk blir irriterade på varandra som i alla lag sammanhang. Jag har nu klivit ner från den posten på grund av flera andra anledningar och bestämt mig för att spela wow casual eller vad jag egentligen menar är att jag vill spela spelet för storyn hur dumt det än låter.

Andra spel som jag spelar kör jag under väldigt korta men intensiva perioder, men det är nog dessa jag gillar bäst. Två exempel på detta är spelen "The Last of Us" och "To the Moon". Finns givetvis fler exempel. Kort och gott, jag gillar handling, som i en lång bra tv serie.

Nu när jag slutat med WoW så har jag helt plötsligt massor av tid över till annat. Så jag tänkte lägga lite tid här på gamereactor igen efter en lång tid härifrån. Tänkte göra detta i form av att dela med mig av mina små projekt i bloggar om pyssel, elektronik, politik, spel, serier, ja mina intressen helt enkelt.

Top 10 spel:
1. Suikoden II (PSone)
2. Metal Gear Solid (PSone)
3. Warcraft 3 (PC)
4. Kingdom Hearts I & II (PS2)
5. Star Wars: Knights of the Old Republic (PC)
6. To the Moon (PC)
7. The Last of US (PS3/PS4)
8. Zelda: Breath of the Wild (WiiU)
9. Mass Effect (PC)
10. Devil May Cry 3: Dante's Awakening (PS2)

Peace! //Setzu

Statistik
Medlem sedan:2012-05-24
Kommentarer 531
Senaste besökare
Senaste foruminlägg
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrivet av: xX C0d lover 4 l1fe II Xx
  2015-04-17 20:46
  Men kan tänka mig att PC versionen blir nära vad som visas i trailern.

  Så ps4 skulle aldrig kunna klara av detta in-game?

  Tillagt 2015-04-17 20:58:
  Nej. AA ser ut att vara sjukt högt. Texturerna är megahöga (kolla bara på Darth Vaders hand och mask)

  Är det inte lite märkligt att de nämner ps4 i slutet då? Känns som det borde marknadsföra framtiden för bf3 till ps4.